انواع روش های لیفت بازو برای رفع افتادگی پوست

انواع روش های لیفت بازو برای رفع افتادگی پوست

برای بالاکشیدن و سفت کردن پوست در نواحی مختلف بدن و صورت از روش‌های لیفت استفاده می‌شود. لیفت بازو روشی است که برای بهبود زیبایی قسمت زیر بازو انجام می‌شود. برخی افراد در ناحیه زیر بازو و زیر بغل دچار افتادگی پوست هستند. این افتادگی گاهی به قدری شدید است که پوست کامل شل شده و به‌راحتی تکان می‌خورد. در کلیه روش‌های لیفت، با برداشتن پوست و چربی اضافی یا پر کردن این قسمت، ظاهر آن را بهبود می‌بخشند.

انواع روش های لیفت بازو

لیفت بازو از طریق روش‌های مختلف انجام می‌شود. برخی از روش‌ها مانند جراحی لیفت یا براکیوپلاستی تهاجمی‌تر بوده و نتیجه بهتری هم ایجاد می‌کنند. اما برخی روش‌های غیر جراحی دوره نقاهت بسیار کمی دارند و به همین دلیل افراد بسیاری طرف‌دار آن هستند. در ادامه انواع روش‌های تهاجمی و غیرتهاجمی لیفت را توضیح می‌دهیم تا راحت‌تر بتوانید بهترین روش زیبایی را انتخاب کنید.

۱. جراحی لیفت بازو (براکیوپلاستی)

یکی از روش‌های موثر در رفع افتادگی بازو، جراحی لیفت است. به این روش براکیوپلاستی نیز گفته می‌شود. در طول جراحی براکیوپلاستی پوست و چربی اضافی در ناحیه زیر بازو و زیربغل جدا شده و پوست کشیده می‌شود. پزشک باتوجه‌به میزان افتادگی پوست، طول برش را تعیین می‌کند. در افرادی که افتادگی بسیار شدیدی دارند، طول برش ممکن است از آرنج تا زیربغل نزدیک به دیواره قفسه سینه ادامه داشته باشد.

اگر شخص چربی اضافی داشته باشد، در حین جراحی براکیوپلاستی، لیپوساکشن نیز انجام می‌شود تا تاثیر آن بیشتر شود.

۲. مینی لیفت بازو

مینی لیفت بازو یکی از روش‌های جراحی براکیوپلاستی است. در این روش به جای برش بزرگ از آرنج تا زیربغل فقط یک برش بسیار کوچک در ناحیه زیربغل ایجاد می‌شود. در روش مینی لیفت مقدار کمی از پوست و چربی اضافی برداشته می‌شود. برای افرادی که افتادگی پوست کمی دارند، این روش پیشنهاد می‌شود. زیرا جای زخم آن بسیار کمتر به چشم می‌آید.

۳. لیفت با لیزر

در روش لیفت با لیزر میزان تهاجم بسیار کمتر بوده و برش کوچکی برای ازبین‌بردن پوست اضافی ایجاد می‌شود. پزشک در این روش براکیوپلاستی برش کوچکی در بالای بازو ایجاد کرده و انرژی لیزر از این طریق وارد می‌شود. این انرژی چربی اضافی را به مایع تبدیل کرده و بدون آسیب به بافت‌های اطراف آن را از بین می‌برد. انرژی لیزر ترکیبی از فرکانس رادیویی و هلیوم است. لیزر علاوه بر حذف چربی اضافی به سفت شدن پوست و جوان‌سازی آن کمک می‌کند.

افرادی که چربی کمتری دارند، می‌توانند از این روش استفاده کنند. اما زمانی که پوست اضافی به دلیل کاهش شدید وزن، بیش از حد باشد، نمی‌توان از طریق لیزر مشکل را برطرف کرد.

مزایای لیفت بازو با لیزر

یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مزایایی که لیفت بازو با لیزر دارد، در نام آن مشخص است. این فرایند نیازی به جراحی وسیع ندارد و بدون جراحی می‌توانید بازوی خود را لیفت کنید. برای انجام این فرایند باید یک برش کوچک در بازو داده شود که از این طریق و با استفاده از لیزر بتوان چربی‌ها را خارج کرد.

از خوبی‌های دیگر لیفت با لیزر می‌توان به این نکته اشاره کرد که بعد از انجام لیفت بازو با لیزر مدت کوتاهی برای دیدن نتیجه‌ی زیبای فرایند نیاز است. در واقع شما بلافاصله بعد از انجام لیفت بازو با لیزر می‌توانید به نتیجه دلخواه خود برسید. اما بیایید لیفت بازو با لیزر را با جراحی لیفت بازو مقایسه کنیم. زمانی که شما جراحی لیفت بازو انجام می‌دهید، چند ماه زمان نیاز است تا بازوی شما به حالت زیبایی که برای آن تحت جراحی قرار گرفته‌اید برسد. ولی لیزر نیازی به صبر کردن ندارد و بعد از مدت کوتاهی می‌توانید به نتیجه دلخواه خود برسید، زیرا بازوی شما ورم جراحی بازو را نخواهد داشت.

معایب لیفت بازو با لیزر

  • ایجاد اسکار و ماندن جای زخم: گفتیم که برای انجام لیفت بازو با لیزر نیاز به ایجاد یک برش کوچک در بازو داریم. زمانی که این برش ایجاد می‌شود، ممکن است پوست نتواند آن را برطرف کند و جای زخم تا همیشه بر روی پوست شما باقی بماند. کسانی که برای زیبایی لیفت بازو انجام می‌دهند، این نگرانی را خواهند داشت که جای برش در پوست آنها نماند. البته به ندرت این برش کوچک باعث اسکار بزرگ شود و معمولا ایجاد اسکارهای بزرگ و جای قرمز زخم از عوارض نادر لیفت بازو با لیزر است.
  • حتما می‌دانید که جراحان تمام تلاش خود را می‌کنند تا لیفت بازو به بهترین شکل خود انجام شود، اما نمی‌توان مطمئن بود که نتیجه با تقارن کامل به دست خواهد آمد. جالب است بدانید که هر کاری هم بکنید، باز هم یک میزان عدم تقارن در بازوها وجود خواهد داشت. اما اینکه این میزان چقدر به چشم بیاید بستگی به عارضه‌ی روشی که برای لیفت بازوی خود انتخاب کرده‌اید دارد.
  • ممکن است بی‌حسی پوستی (بیشتر موقتی است اما ممکن است دائمی هم رخ دهد) در بازوی شما رخ دهد. از آنجایی که با بیرون کشیدن چربی‌ها ممکن است که به اعصاب محیطی آسیب برسد، پس می‌توانید انتظار بی‌حسی پوستی را داشته‌باشید.

۴. لیپوساکشن

لیپوساکشن نوعی روش جراحی است که برای خارج کردن چربی انجام می‌شود. در روش لیپوساکشن از لوله‌هایی متصل به دستگاه مکش برای خارج کردن چربی‌ها استفاده می‌شود. برای انجام این عمل نیاز به بیهوشی بوده و درد، تورم و کبدی بعد از عمل طبیعی است. پزشک باید میزان افتادگی پوست را بررسی کند. اگر افتادگی کم باشد و چربی زیادی در ناحیه بازو وجود داشته باشد، این عمل گزینه خوبی است. گاهی هم لیپوساکشن همراه با براکیوپلاستی انجام می‌شود.

لیفت بازو بدون جراحی

لیفت بازو بدون جراحی خود به چندین روش تقسیم می‌شود. این روش‌ها نسبت به روش جراحی براکیوپلاستی دوره نقاهت بسیار کوتاهی دارند و معمولا به طور موقت افتادگی پوست را برطرف می‌کنند. در افتادگی‌های شدید معمولا روش‌های بدون جراحی کارساز نبوده و پزشک به سراغ روش جراحی براکیوپلاستی می‌رود. روش‌های بدون جراحی عبارتند از:

  • لیفت با نخ
  • مزوتراپی
  • لیفت بازو با فرکانس رادیویی
  • ترماژ یا آراف ترماژ
  • هایفو
  • چسب لیفت بازو
  • کرم لیفت
  • لیفت با انجماد

مراقبت های بعد از لیفت بازو

در روش‌های بدون جراحی و کم تهاجمی نیازی به مراقبت خاصی نیست و معمولا می‌توان فعالیت‌های روزانه را انجام داد. اما در روش‌هایی مانند جراحی لیفت یا لیپوساکشن به دلیل تهاجمی بودن آنها باید به برخی نکات توجه کرد. از جمله:

  • به مدت سه تا چهار هفته نباید بازوها را بیشتر از ناحیه سرشانه بالا ببرید.
  • در صورت نیاز می‌توانید از داروهای ضد درد و آنتی‌بیوتیک موضعی استفاده کنید.
  • اگر دچار علائمی مانند درد قفسه سینه، تنگی نفس، ضربان قلب نامنظم و قرمزی پوست شدید، به پزشک اطلاع دهید.

عوارض عمل لیفت بازو

برخی از خطرات این جراحی عبارتند از:

  • در طول دوره بهبودی ممکن است عدم تقارن بین بازوها را مشاهده کنید. حتی اگر جراح حرفه‌ای باشد، باز هم تقارن کامل امکان‌پذیر نیست.
  • جراحی ممکن است روی اعصاب حسی سطحی تاثیر بگذارد و کمی بی‌حسی موقت را احساس کنید.
  • گاهی ممکن است بخیه‌ها باعث التهاب پوست شوند و به جراحی مجدد نیاز باشد.
  • خطر خونریزی، عفونت و واکنش به داروهای بیهوشی
  • تجمع بیش از حد خون (هماتوم)
  • تجمع بیش از حد مایعات (سروما)
  • تورم یا کبودی طولانی مدت

کاربر زیبانو
کاربر زیبانو
مقالات: 39

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 2 =