همه چیز درباره تزریق چربی به باسن از عوارض تا مراقبت ها

همه چیز درباره تزریق چربی به باسن از عوارض تا مراقبت ها

تزریق چربی به باسن یکی از روش‌های محبوب برای بهبود شکل و حجم باسن است که در آن چربی از قسمت‌های مختلف بدن مانند شکم و پهلوها گرفته و به باسن تزریق می‌شود. این روش به دلیل طبیعی بودن مواد مورد استفاده و کاهش خطرات آلرژیک، به عنوان یک جایگزین مناسب برای ایمپلنت‌های سیلیکونی مورد توجه قرار گرفته است. همچنین، نتایج حاصل از این روش طولانی‌مدت بوده و با مراقبت‌های مناسب می‌توان به شکل و حجمی دلخواه دست یافت.

تزریق چربی به باسن چیست؟

تزریق چربی به باسن یکی از عمل‌های زیبایی محسوب می‌شود که به وسیله آن می‌توان به لب‌های باسن حجم داده، شیب لگن را اصلاح کرده، چین و چروک‌های پوست ناحیه باسن را برطرف کرده و در نهایت یک ظاهر لیفت‌شده به باسن داد. درواقع تزریق چربی به باسن در دسته عمل‌های کم تهاجمی قرار می‌گیرد که به زمان کمی نیاز داشته و جای زخم محدودی نیز بر جای خواهد گذاشت. شیوه انجام تزریق چربی به باسن بدین صورت است که پزشک معالج با استفاده از لیپوساکشن چربی‌های اضافی نواحی دیگر بدن اعم از ران، شکم، یا کمر را خارج کرده، سلول‌های چربی را جداسازی کرده و در نهایت این چربی جداشده‌ طی یک فرایند پزشکی به ناحیه باسن فرد تزریق می‌شود تا باسن شکل دلخواه مراجع را پیدا کند.

تزریق چربی های شکم به باسن

یکی از منابعی که می‌توان از طریق آن چربی مورد نیاز برای تزریق به باسن را به دست آورد ناحیه شکم است. با تزریق چربی شکم به باسن، از عرض شکم کم شده‌ و برجستگی ناحیه باسن نیز بیشتر می‌شود و بدین ترتیب فرم بدن نیز تناسب بهتری پیدا می‌کند.

تزریق چربی به باسن برای چه کسانی مناسب است؟

اولین نکته‌ای که باید مدنظر داشته باشید این است که کم بودن انحنای باسن یا کوچک بودن حجم آن یک مشکل پزشکی در نظر گرفته نمی‌شود و نیازی به نگرانی نیز ندارد. اما برخی افراد نسبت به ظاهر خود حساسیت داشته و ترجیح می‌دهند که باسن آنها فرد بهتری داشته باشد. این افراد می‌توانند برای تزریق چربی به باسن به پزشک مراجعه نمایند.

البته باید توجه داشته باشید که افرادی که علاقه به تزریق چربی به ناحیه باسن خود دارند باید ابتدا توسط پزشک معالج معاینه شده و سلامتشان برای انجام این عمل تأیید شود. پزشک یک سری از آزمایشات را برای فرد تجویز می‌کند و با در نظر گرفتن نتیجه این آزمایش‌ها مشخص می‌کند که آیا فرد کاندید مناسبی برای عمل تزریق چربی به باسن است یا خیر. علاوه‌برآن لازم است که فرد از نظر روانی نیز آماده انجام این عمل و مراقبت‌های دوران نقاهت آن باشد.

تزریق به باسن برای چه کسانی مناسب نیست؟

اولین دسته از افرادی که کاندید مناسبی برای انجام این عمل نیستند شامل افرادی می‌شود که بیماری مزمنی دارند که موجب اختلال در بهبود زخم می‌شود. به‌عنوان‌مثال افرادی که مبتلا به دیابت هستند بهتر است از انجام این عمل خودداری کنند. علاوه‌بر آن این عمل زیبایی برای افراد سیگاری نیز مناسب نبوده و لازم است که فرد حداقل از چند هفته قبل از عمل سیگار کشیدن را کنار گذاشته باشد.

دسته دیگر از افرادی که تزریق چربی به باسن به آنها توصیه نمی‌شود افرادی هستند که لاغر بوده و منبع چربی کافی و مناسبی جهت انتقال به ناحیه باسن ندارد. کسانی که به صورت مداوم با کاهش و افزایش وزن درگیر هستند نیز کاندید مناسبی جهت انجام عمل تزریق چربی به باسن نبوده و بهتر است برای افزایش حجم باسن خود به سراغ دیگر روش‌های زیبایی بروند.

مزایا

این روش یک روش کم تهاجمی بوده و به صورت سرپایی و با استفاده از بیهوشی عمومی یا آرام‌بخش داخلی وریدی انجام می‌شود. از همین رو نیازی به بستری نداشته و فرد می‌تواند دوران نقاهت خود را در منزل سپری کند. در این روش حجم باسن افزایش پیدا کرده و برخلاف عمل پروتز باسن، باسن یک ظاهر متناسب با تغییرات محسوس و طبیعی خواهد داشت.

در این روش حجم چربی ناحیه اهداکننده نیز کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین در صورتی که چربی از ناحیه شکم استخراج شود سایز شکم فرد نیز کاهش پیدا کرده و ظاهری تخت‌تر خواهد داشت. علاوه‌برآن به دلیل استخراج چربی از بدن خود فرد، احتمال دفع شدن آن توسط بدن نیز بسیار پایین خواهد بود.

ماندگاری تزریق چربی

سلول‌های چربی که به ناحیه باسن تزریق می‌شوند ماندگاری بالایی دارند، اما برای دیدن بهترین نتایج بهتر است ۶ ماه پس از انجام تزریق چربی صبر کنید زیرا لزوماً تمامی سلول‌های چربی که به ناحیه مورد نظر تزریق شده‌اند نمی‌تواند به صورت موفق در بافت بدن جای گیرند. علاوه‌برآن دقت داشته باشید که عواملی نظیر کاهش و افزایش وزن می‌تواند روی نتایج حاصل از عمل تزریق چربی به باسن تاثیر بگذارد. به طور کلی گفته‌می‌شود که ماندگاری عمل تزریق چربی به باسن در شرایط معمول حدود ۱۰ سال است.

مراقبت های لازم

عوارض و خطرات 

اگرچه عوارض این عمل نادر است اما به‌هرحال این فرایند نیز یک روش پزشکی محسوب شده‌ و مانند هر روش جراحی می‌تواند خطراتی را در پی داشته باشد. یکی از عوارضی که تعداد محدودی از بیماران با آن مواجه می‌شوند آمبولی ریوی است. این مسئله به این دلیل رخ می‌دهد که تعدادی لخته خون در پا به وجود آمده‌ و در ادامه به وسیله گردن خود به قلب یا ریه‌ها منتقل می‌شوند. این آمبولی می‌تواند به وسیله جابه‌جاشدن لخته چربی نیز رخ دهد. برای جلوگیری از آمبولی چربی لازم است که تزریق چربی به باسن در فشارهای استاندارد و کنترل‌شده انجام شود و از استفاده از کانول‌های بسیار کوچک نیز خودداری شود.

کاربر زیبانو
کاربر زیبانو
مقالات: 39

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 2 =